En blogg om böcker

Betraktelser

Bokbussbesök

5 aug , 2016, 20.11 Jessica

 

Exotik i en bokmals vardag: lokalbiblioteket är stängt på grund av flytt och under några veckor betjänar därför bokbussen de läsande kunderna i stället. Den ambulerar inte omkring med en glassbilsliknande trudelutt utan står stadigt parkerad, men lite småmysigt att titta in i den var det ändå. På hyllorna finns för tillfället bara reservationer samt återlämnade böcker, så något större botaniserande ska man inte räkna med.

Boken jag lånade? Splitternya Livet & patriarkatet av Peppe Öhman. Hoppas på att hinna läsa den här i babybubblan nu bara..!

P.S. Nästa vecka öppnar det nya biblioteket, kanske får ni fler rafflande biblioteksrapporter då ;).

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *