En blogg om böcker

Evenemang

Bokdatum

30 aug , 2016, 19.32 Jessica

 

Min kompis Marcus Stenberg, känd från Bokhora samt bokpodcasten Ett eget rum (mer om den senare!) har plitat ihop en sida som samlar litterära evenemang, Bokdatum.se. Ett fint initiativ tycker jag, och värt att lyfta fram också här även om evenemangen såklart främst gäller sådana som äger rum på andra sidan pölen. Men inget hindrar oss från att ändra på den saken, det är nämligen fritt fram att anmäla egna evenemang. Tips till t.ex. bibliotekarier och annat bokfolk därute alltså!

Läs också

2 kommentarer

  1. Marcus skriver:

    Tack Jessica! Vad kul att du gillar idén, jag tycker det vore jätteroligt om sidan kunde fungera för Finland fastän den är gjord från någon på ”andra sidan” (vad coolt det lät, typ som att vi är Hades, pax för att vara Charon, alltså färjkarlen inte frukten).

    Tanken fanns när jag gjorde sidan att göra den möjlig även utanför Sverige. Exempelvis kan man välja annan valutasymbol på biljettpriset när man skickar in datum och jag jobbar på att lägga in bibliotek/boklådor i Finland i adressregistret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *