En blogg om böcker

Omslag,Tips,Unga vuxna

Få ditt eget Sweet Valley-omslag

11 aug , 2016, 21.51 Jessica

 

Räck upp handen den som ägnade sina barndomsår åt att läsa Francine Pascals Tvillingarna på Sweet Valley High- och/eller kanske Carolyn Keenes Kitty Drew-serie? *viftar frenetiskt med handen* I så fall minns ni säkert de kännspaka pastellomslagen där framför allt tvillingarna poserade mer eller mindre dramatiskt i cirkeln som omgavs av seriens logotyp och titel?

svh

Goda nyheter! Artisten bakom mer än 250 (!) omslag med tvillingarna Wakefield, James L. Mathewuse, gör numera beställningsarbeten, så ett ”omslag” med din egen nuna i dramatisk posé kan bli din för 200 dollar uppåt. Vilken dröm för oss som tillbringade så många timmar i Jessica och Elizabeths sällskap på 80- eller 90-talet – jag tänker mig att det här ju kan vara en eminent presentidé när någon fyller jämnt, eller hur?

Läs mer på Huffington Post eller Mathewuses egna – väldigt retro! – hemsida.

Läs också

En kommentar

  1. Frida skriver:

    O. M. G. Must have.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *