En blogg om böcker

Deckare,Tips

Böcker i bersån

31 jul , 2016, 09.49 Jessica

 

Böcker i bersån, visst är det ett fint namn på programserien som sänds i Radio Vega även denna sommar? Jag associerar till iskall saft, djupgrön lummighet, boksidor som prasslar i en ljummen bris och kanske rentav ett fat färska kanelbullar? I denna associativa berså finns heller inga getingar..!

Årets teman i Vegas bokprogram är bland annat vänskap och uppgörelser. Temat för dagens program är deckare, och i det diskuterar undertecknad bland annat Elizabeth Hands Generation Loss och Karin Erlandssons Missdåd tillsammans med Anne Hietanen och Eva Frantz. Så blanda er ett glas kall saft och ratta gärna in Vega kl.16.20 i dag!

Här kan ni lyssna på de tidigare programmen.

Läs också

2 kommentarer

  1. Julia skriver:

    Åh tack för tipset, lyssnar nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *