En blogg om böcker

Evenemang

Göteborgsdrömmar

5 jun , 2016, 17.47 Jessica

 

Sitter söndagsslö i soffan och bläddrar igenom seminarieprogrammet till Göteborgs bokmässa i september. Jaså, ska du åka dit? undrar ni kanske, men heh, det ska jag alltså tyvärr inte göra. Lite oklart varför jag ändå sitter här och blir dels ivrig, dels otroligt avundsjuk på alla som kommer att kunna vara där..? Stora intressanta författare är som vanligt på väg, allt från Therese Bohman och David Lagercrantz till Meg Wolitzer, Mhairi McFarlane och Patti Smith. Åh!

Här kan du beställa eller ladda ner ett seminarieprogram om du – din lyckans ost! – är på väg till mässan i år, eller är lika nyfiken och/eller sadistiskt lagd som jag…

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *