En blogg om böcker

Tips

Inspiration för juniläsning

29 maj , 2016, 20.06 Julia

 
Det bästa med att ha ett nischat Instagramkonto är alla fantastiska idéer en får av andra likasinnade. Boktips, såklart, tips på författare och inspiration till bilder, bland annat. Jag har också lyckats hitta tipset på godaste koppen te – Earl Grey med havremjölk, rörsocker och kanel.

Varje månad brukar de mest engagerade ”bookstagrammers” skapa ett slags månadsschema som inspiration till ens bilder. Som till exempel detta, från Instagram användaren @sammyreadsbooks.

Från @sammyreadsbooks Instagram

Har deltagit i några sådana här, dock aldrig för en hel månad. Ibland är det svårt att inspireras, svårt att hitta gnistan att inspirera andra. Bookstagram enligt mig handlar inte så mycket om att ta fina bilder som folk kan likea, eller att skaffa så många följare som möjligt, utan om den gemensamma passionen för litteratur. Genom t.ex. hashtaggen bookstagram så kan ni andra som har Instagram kanske hitta nästa bok att sluka.

Vad ser ni fram emot att läsa i juni? Har ni några större sommarbokprojekt på gång?

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *