En blogg om böcker

Tips

Bokrean: Hon kom, hon såg, hon köpte två normalprissatta böcker

9 mar , 2016, 14.56 Jessica

 

Det var inte helt fel att av en slump (jo faktiskt!) förra veckan råka befinna sig i Stockholm samtidigt som det var bokrea! Men konstigt (imponerande/urbota korkat?) nog så blev det inga köp på plats, förutom två av de fyra nya och helt normalprissatta Novellixerna. Jag köpte dem skrivna av Susanna Alakoski och Anna-Karin Palm, två författare jag är väldigt förtjust i.

Bokrean fortsätter dock ännu även på hemmaplan, då också Adlibris finska sidor firar bokrea. Jag är nämligen lite sugen på att klicka hem Jonas Hassen Khemiris Augustpris-vinnare Allt jag inte minns, läsare och recensenter har verkat helt lyriska över den. Han är ju dessutom en av gästerna på Helsinki Lit i maj, har ni bekantat er med programmet redan?

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *